Hobby TjoppZ

Mijn hobby is riemen, halsbanden, EM-X keramiek tekenbanden, sleutelhangers en apportjes maken voor honden.
Mijn honden kunnen inmiddels kiezen en iedere dag een andere halsband om of lopen aan een andere riem! Ik vind het hartstikke leuk om te doen maar ze hebben er inmiddels wel erg veel…..
Heeft u interesse in een leuke halsband of een andere creatie? Op beperkte basis maak ik op maat iets voor een ander.
U kunt contact opnemen via de contactpagina.

De materialen die ik gebruik zijn met name paracord, ppm touw, biothane en leer en natuurlijk de benodigde fournituren.

Paracord is supersterk en dit gebruik ik om de paracord halsbanden van te maken, soms in combinatie met leer of biothane. Klik HIER om naar de pagina en fotogalerij te gaan.

PPM touw gebruik ik meestal om trainingslijntjes van te maken, maar ook voor gevlochten riemen met een musketon. Klik HIER voor meer info en fotogalerij.

Biothane gebruik ik vaak voor de sluitingen van paracord halsbanden, maar ook af en toe als halsband zelf. Al dan niet met paracord omvlochten. Klik HIER voor meer informatie en de fotogalerij.

Leer gebruik ik af en toe en heb er chique wedstrijdriemen en halsbanden van gemaakt, naar keuze met paracord erbij. Soms gebruik ik leer als sluiting van paracord halsbanden. Ik wil graag wat meer gaan uitproberen met leer. Klik HIER voor de fotogalerij

Als ik kijk naar wat ik prettig vind voor mij en mijn honden is dat met name de niet al te brede maar soepele halsband van paracord. Daarbij een riem van ppm touw. Paracord vind ik niet fijn om vast te houden. Een riem van lekker soepel leer vind ik ook prettig.

Fotogalerij volgt nog.