Over Johanna

Kleine toelichting over mij

Ik ben Johanna van der Looij, ik ben in de herfst van mijn leven en ik jaag mijn dromen na. Ik heb een volwassen zoon: Dustin, die niet meer thuis woont. Helaas ben ik begin 2021 mijn partner Martin verloren. Mede door het overlijden van Martin en het besef dat het leven maar kort is, jaag ik mijn droom na.

Fotografie en ook dieren met name honden, lopen als een rode draad door mijn leven. Vroeger was ik het ‘geijkte’ paardenmeisje en had altijd verzorgpaarden of -pony’s. Ik heb altijd honden om me heen gehad en steeds maakte ik er graag foto’s van.

Graag wil ik mijn honden aan jullie voorstellen: QT, Mijssje en Ollie. Op de website besteed ik extra aandacht aan hen. U kunt ze in het menu vinden bij  “Meer” (deze pagina’s zijn nog niet klaar). Zij gaan mee als ik weer op zoek ben naar een mooie nieuwe locatie.

Ik heb mezelf ontwikkeld door het volgen van veel cursussen waardoor ik nu over de juiste kennis beschik en veel zin heb om mijn bedrijf uit te breiden. Ik fotografeer in en met natuurlijk licht. Een licht bewolkte dag werkt als een natuurlijke softbox.

Omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn om op de foto te gaan zal ik ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt voor de lens. Het leven is kort, geniet zolang het kan en maak herinneringen. Omdat ik helaas afgelopen jaar mee heb moeten maken dat het leven kort en dierbaar is, is mijn drive des te groter geworden om voor jou mooie herinneringen vast te kunnen leggen.