Puppyshoot

Alles wat je wilt weten over een puppyshoot kan je hier vinden. 

Het zijn de onverwachte momenten

Sneller dan we zelf door hebben worden onze lieve puppy’s groot. Je wilt geen moment missen en je wilt natuurlijk heel erg graag mooie herinneringen met hem of haar vast leggen. Bij Tjopp’s Fotografie leg ik voor jou de mooie herinneringen vast. 

Een puppyshoot is een prima mogelijkheid om voor bijvoorbeeld een fokker een nestje met puppy’s mooi op de foto te zetten, maar voor particulieren is een puppyshoot een geweldige mogelijkheid om mooie herinneringen vast te laten leggen en zo kan je altijd terug kijken op een geweldige puppy tijd. 

Een puppyshoot kan in principe op elk moment gepland worden, het is maar net waar je naar op zoek bent, welke herinneringen wil je laten vastleggen en mogelijk heb je zelf een beeld van wat je graag zou willen. Denk je bijvoorbeeld aan een mooie bloemen weide, of wil je meer in stijl en kies je liever voor een thema shoot? Bij Tjopp Fotografie is alles in overleg mogelijk. 

Wil jij graag een mooie fotoshoot? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en wie weet staan ook jou puppy’s binnenkort mooi op de foto. 

 

Deze pups staan er al mooi op

Deze puppy’s zijn door mij al vast gelegd op foto. Het is keer op keer weer een uitdaging om ze er zo mooi mogelijk op de foto te krijgen. Maar met veel liefde en geduld lukt me dit altijd weer.